Friday, May 15, 2009

Lama

Hari ni aku menjangkakan aku penat giler. tp, aku xdela pnat sgt. sbb ari ni dr pagi smpi petang sibok ngan kerja. nak tido pon xley.

mula2 g skull mcm biase, abis kol 12.30, pas2 balik umah. g smayang jumaat kat masjid negeri ngan bapak aku. pas2 balik umah, makan2 jap, pas2 g skola balik. pegi tuisyen sejarah, cikgu berdiri kat depan mcm biase, pas2 ckp psl sejarah. aku telah belajar bahawa Parti Komunis Malaya sgt jahat, sbb diorang menyebabkan huru-hara and blablablabla, didadidadiada, and, jengjejeng, kelas da abis. pas2 g solat asar ngan geng2 aku pulak kat surau. pas2 kul bape ntah tumpang mea g umah dia. bdak2 yg tumpang,

-aku
-syafiq
-muaz
-fatin
-nawal

sblom tumpang mea, muaz kate dia x jumpa dia nyer songkok. kesian dia. Ok,kiteorg pon smpi umah mea, mula2 kiteorg berdiri kat ruang tamu tu, sbb malu nak duduk pas2 nnti tuan umah kate kiteorg muka x malu pulak. pas2 aku da boring, aku pon pusing2 kat umah mea, pas2 aku g dapur dia, pas2 aku nmpk nawal tgh menjamu selera, n fatin tgh potong cheese cake kot..mmmm, sedapnya. aku pon dgn secara slumber, masuk la dlm dapur dia, pas2 mkn cheese cake, makan epal, minum air, and tibe2 afiq and the gang serbu dapur mea. kiteorg pon apa lagi, mkn la epal. sembang byk2, pas2 gelak2, pas2 teacher panggil masuk kelas..

pas2 kelas bermula mcm biase.

1 comment:

Syafiq said...

haha aku ingat lagi.

tapi dimana aku sewaktu kau makan di dapur ya?

word verification ni lawak duh;
ingskedi