Saturday, October 24, 2009

Big Fat Loser

Ok, this is how it goes. First of all, life after pmr is boring, seriously. and sometimes i don't go to school cause it's so boring. sikit2 pingpong, sikit2 pingpong. but, staying at home is also kinda boring. you wake up in the morning, you sit there on your couch in front of your tv while eating candy and drinking fizzy drinks and then you go to sleep. you wake up and it's still 11.30 in the morning. you decided to go to sleep. you wake up again, go down stairs , open the refrigerator grab some a nescafe mocha and a bread, enter your room, play video games, until your head starts to spin around. then you go sit on your couch again, open the television, watch whatever is on, you start feeling drowzy, the you go to sleep again!! you also open your myspace, facebook, blogger, twitter, and whatever accounts you have. and then some lousy, crazy, weirdo person wants to add you on myspace!! dammit, I feel like a big fat loser. you do this thing over and over again until the next thing you know you increased your body weight until 5KG and your brain starts to turn into orange and your cheeks are getting fatter and fatter!!

WHEN IS THIS BIG FAT LOSER THING IS GONNA END??!!


Saturday, October 17, 2009

open house rumah mea

smlm aku dan kawan2 aku g umah mea. kiteorg makan pas2 blablabla. pas2 aku dan kwn2 aku g umah aku sbb nak main game. kiteorg pon mainlah......actually, smlm aku ada open house kat rumah Puan Sapora dan jiran lama aku. tp x ley pegi sbb budak2 ni nak dtg umah aku......

actually, xde pape bnda yg menarik pon berlaku. boring siot.

hari ni aku ada open house rumah wani pulak.

Tuesday, October 13, 2009

Buku teks

hah, aku baru je abis ikat buku2 teks pinjaman guna talis rafia. mak aku tolong sekali. tp ada 1 buku missing. iaitu buku sains.
kinda think of it, aku rasa mcm cdey pulak nak pulangkan buku2 tu. yela, diorang da byk berjasa. pas2 buku2 tu pulak ada byk kenangan. aku igt lagi masa aku baca buku teks secara last minute semasa exam nak dekat. pas2 aku guna buku teks utk pukul kawan aku. terutamanya yazin dan syafiq. sorry guys.

good times, good times...


Plan slps pmr.

memandangkan pmr da habis, antara bnda2 yg aku nak buat ialah :

1) Menjerit macam orang gila.
2) main tepung kat kawasan sekolah. sori, kat luar sekolah, nnti cikgu Erni sebat kiteorg.
3) pergi beraya rumah member-member aku.
4) pulangkan buku2 SPBT kat cikgu Anizah.
5) lawan game bola ngan sufi
6) main game kat facebook, sbb jeles kwn2 aku main game kat facebook.
7) bodek parents aku belikan X-Box 360.
8) potong rambut kat saloon supaya rambut aku ada style.
9) buat benda yg aku akan igt sampai mati (syafiq's idea). iaitu rompak bank ataupon terjun
bangunan, ataupon bunjee jumping kat mexico.

dan yg paling penting sekali,

10) gotong royong dlm bilik aku. haish, buku2 dan kertas2 terbang sana sini. mcm tmpt
pelupusan sampah.

ok la, aku nak pergi study pulak ni, yela, pmr kan da dekat.
Whoops, silly me, pmr da abis rupanya.

MARI KITA BAKAR BUKU SPBT!


PMR da habis.

Well, PMR da habis. tadi bdak2 yg amik 8 subjek merdeka lebih awal drpd kelas aku. yela, aku amik 9 subjek. alaa, kiteorg lambat merdeka 4 jam je. haaa, skg ni da habis pmr, mcm2 bnda nak aku nak buat.