Friday, May 1, 2009

Haihh..

masa malam 30 april, aku kena balik kmpg kat kota bharu (smlm la tu) disebabkan atok aku bwat kenduri slamat pas2 bwat solat hajat. kbtolan masa tu dekat2 ngan bufday aku. Aku plan nak bwat bufday aku kat kampung, pas2 aku terfikir-fikir, dah la kat kampung aku tu byk org tua, xkan la org tua nak maen musical chair kot, sakit pinggang diorang.

ok, aku pon g la KLIA, flight aku kul 10.35. masa tu da kemas brg2. pas2 kiteorg g airport, pas2 apabila smpi, tibe2 mak aku buka trunk kreta... pas2 tertggl beg yg ada tiket ke kota bharu. dah la dlm beg tu ada brg2 kemas. mak ayah aku frustrated giler masa tu, pas2 bapak aku pon balik rumah. aku, mak, adik aku, tros g amik tiket yg baru kat kaunter MAS.

Ayah aku balik pada hari esoknya. kesian ayah aku, tertinggal kapal terbang.

No comments: