Monday, June 1, 2009

Mimpi.

1. Bapak ar! masa tu aku mimpi giler2 sial! Masa tu aku x tau aku duk kat mana. tp kat situ, aku ada geng2 aku. pas2 ade geng2 jahat ni. geng aku n geng diorang ni bermusuhan. kat tangan aku ada mcm2 senjata. pastu masa tu, aku tembak geng jahat tu guna bazooka. selepas aku tembak, mmg besar giler sial explosion dia. slps tu, geng aku suroh ikot diaorang pastu lari ke mana ntah.

2. Tapi mimpi ni lagi mmg giler2 sial babi!! masa tu waktu tgh mlm. aku, ngan sorang bdak laki ni, dan sorang bdak pompuan ni ada dlm mimpi aku. aku x knal la diorang ni. Tapi, apa yg seram nya ialah kiteorg were attacked by evil devastating eating-human zombies! masa tu kiteorg duk kat tmpt ni, pas2 zombies tu nak ceroboh pintu. kiteorg cepat2 kunci pintu tu. tp locking the door was not enough, zombie tu langgar pintu tu smpi roboh. zombie2 tu sempat tangkap bdak yg laki tu. yg tggl aku ngan bdak pompuan tu je. kiteorg cepat2 lari naik atas tangga. kesian bdak laki tu kena mkn ngan zombie. tp peduli apa aku? aku bkannya knal dia pon.

No comments: