Saturday, December 19, 2009

Tarikh Keramat

ada kawan aku kate 28 disember kluar result pmr. jd klau hari ni, 9 hari lg tggl nak amik result. pas2 masa tu atok aku call, dia kate result kluar 24 disember jd sbnrnya tggl 5 hari lg. kul 10 pagi. countdown tu telah di-reducekan drpd 9 hari ke 5 hari.

tp aku rasa aku boleh survive kot. mak aku kate dia nak drop aku kat skola pas2 amik result. aku g amik sorang2 la result. pas2 aku ada buat plan, klau bagus result aku, aku akan call mak aku dan akan gtau dia the good news and go straight back home and celebrate like a monkey. tp klau result trok, aku mgkn x kan call mak aku, pas2 aku g lepak2 dulu, g melencong ntah ke mana ngan geng smpi aku mabok. baru lah aku balik rumah with a long long face on my face.

doa2 kan weyh aku nya kejayaan, thanks a lot.

No comments: