Monday, December 21, 2009

contacts hilang.

bnda ni da lama da berlaku. tp dlm cuti skola ar. waktu aku kat kmpg, masa hari raya haji. ok, waktu aku nak charge hp aku, dia tulis "please use a sony ericsson battery". aku try lg, tp x ley gak. pas2 apabila aku nak on aku nya phone, ada masalah apa ntah.

pas2 aku g la baiki slps cuti hari raya haji. org kat kedai tu kate, phone ni ada masalah software. dia kate sony ericsson skg ni asik rosak psl software je. dia punya musim kot. dia kate slps baiki ni, smua gmbr2, lagu2, pas2 yg disimpan dlm phone hilang. aku pon okay lah.

slps a few days, da siap la phone tu. pas2 tgk2 smua contacts aku hilang. aku mmg frustrated gila bapak. cuma yg ada, contacts dlm sim kad aku , itu pon x lengkap dan ada nmbr2 yg lama.

aku dulu ada 200 lbih contacts, tp skg ni tggl 117 je. itupon ada kwn2 aku punya nmbr lama.
disebabkan bnda ni, hari tu mmg kena spoil. aku mmg bad mood masa tu. klau ye pon, makcik yg kat kedai tu bgtaulah contacts akan hilang sblom aku baiki phone tu. ni tak.

semenjak tu, aku da malas da nak guna dan layan phone aku ataupon update nmbr2 yg da ilang.

No comments: