Wednesday, December 2, 2009

New Moon? Habis tu mcm mana?

Ok guys, masa tu classmates aku ajak aku g tgk wayang. tgk cite new moon. tp aku mls, sbb cite tu mcm jiwang dan asik bercinta je. aku pon x g la. yg pergi syafiq, amir,ern, wani, farihah, dan lain2. pas2 ada fahmi hakim, aku pelik gila ngan budak ni. slps 3 tahun baru diorang jumpa ngan fahmi hakim.


pas2, mlm tu, kwn2 lama aku ajak aku tgk wayang kat sunway piramid. xtau lagi nak tgk cite apa.


hari esok tu, aku g rumah kwn aku dulu, pas2 kwn aku yg satu lagi ni, dtg dkt rumah yg aku dtg ni. supaya kwn aku yg ketiga nak pick-up kiteorg g sunway. tak faham? let me make it easier for you.


hari esok tu, aku g rumah mat. pas2 amirul pon dtg rumah mat. kiteorg berkumpul kat rumah mat supaya raja senang nak pick-up kiteorg g sunway. fahaaaaaaaaaaaaaam?


sementara tunggu raja, aku ckp2 ngan amirul..


aku : amirul, nnti nak tgk cite apa?

amirul : tgk cite new moon.

aku : new moon?!!!? kau nak tau smlm, kwn2 aku ajak aku tgk cite new moon, tp aku x nak,

sbb cite tu mcm jiwang dan asik bercinta je.

amirul : habis tu hari ni mcm mana?!!!??

aku : lantak la. tgk citer planet 51 la.


pas2 kiteorg tgk laaaa citer new moon smbl buat bising dlm panggung wayang termasuk aku sekali. klau a scale from 1 to 5, aku bg cite tu 2 lah. best sikit la jugak cite tu.


aku x faham sgt citer tu. yela, aku x tgk yg pertama punya, pas2 menggedik nak tgk yg kedua pulak. tp edward nak bunuh diri sbb dia igt bella da mati? why would he want to do that? pdhl dia terjun ke dlm air tu. pas2 kenapa jacob kena hasut dgn sam and the gang? xkan la dia senang sgt kena hasut? pas2 waktu bella nak g suatu tmpt utk selamatkan edward, tu mmg tmpt utk vampire ke? vampire2 tu x ley nmpk bella ke? WHO THE HECK IS CHARLIE?!!?


if you're a twilight saga fan, you're probably dying to explain this thing to me.


1 comment:

sushi hott said...

charlie, bella's father