Thursday, November 5, 2009

P1 WIMAX

Hari ni aku sgt happy sbb aku punya P1 WIMAX punya internet connection laju. xtau binatang P1 WIMAX tu apa? alaa, yg iklan POTONG JE LA !! pas2 org tu igt potong bnda lain. pdhl potong wayar. smpi ada bnda kompang2 lagi tu. pdhl potong wayar je. mcm2 bnda aku nak buat mlm ni, tgk video kat youtube, chat, delete email2 yg x guna dlm inbox aku, melayari internet, download lagu, dan mcm2 lagi.

bengang btol aku, cina tu kate je P1 WIMAX ni gerenti connection dia kuat dan laju. pas2 slps beli da guna bnda tu, mula2 je laju, pas2 makin lama makin lembab. tp skrg ni da ok la jgak. hampeh btol. aku bukannya nak boikot atau promote kat korang supaya x bli bnda kotak tu. aku cuma nak bgtau je.

No comments: