Friday, November 13, 2009

Ingat Pesanan Ayah

Waktu mula2 aku msk form 1 dulu. Lelaki dan prempuan da mula la, couple la amende. Ayah aku pnah pesan kat aku, supaya berbaik-baik ngan prmpuan. Jadilah seorang yg gentleman. Be kind to them. Kalau ada prmpuan layan aku or minat kat aku, layan la diorang balik. Tapi, aku telah lupa pesanan ni, aku ada berkasar ngan prmpuan, dan kadang2 aku cari pasal secara sengaja. I can name a few girls in my class yg aku cari pasal dan pernah gaduh. Aku rasa mcm nak tulis je nama diorang kat blog ni.
Tapi, xyah la. Sorry guys, after this, I'll try to be more nice and more gentle. tp masalahnya sekolah tggl lg 1 hari. mcm mana aku nak gentle ngan diorang? well, maybe next year.

No comments: