Friday, July 10, 2009

Long time no post.

aku da lama x post bnda baru dlm blog ni.
hah, last thursday, my grandparents pergi ke mecca utk umrah. sblom tu, diorang dr kota bharu pergi ke shah alam dan kemudian ke mekah. diorang pergi sana slama 10 hari. aku sbnrnya nak ponteng skola pada hari tu sbb nak hntr. tp mak aku x bg, lgpon aku ujian hafazan. aku cdey la jugak.

on that day, ujian hafazan berlangsung, nama aku dipanggil oleh ustaz. dia tnyer soalan2 dan aku pon jawablah mcm biase. pada hari tu juga aku jd pening kepala n vision aku bermasalah. hari tu juga ada perkara2 unusual berlaku.

haihh, hanya tggl 95 hari lagi nak pmr. 10 august trial. skrg ni aku dlm misi utk tgkatkan prestasi. aku nak kurang kan maen, kurangkan on9 myspace, dan kurangkan tido. ok, tido x la. but still, kena ber prepared jugak.

4 comments:

Syafiq said...

oh my, i'm soo jealous of you

Anonymous said...

Dear.
If you need profitable currency trading software and laguerre metatrdaer please

[b]Download[/b] here http://forexmarkt.us/user/dear.html

Anonymous said...

[url=http://tinyurl.com/y9qxher][img]http://i069.radikal.ru/1001/35/75e72b218708.jpg[/img][/url]



Related keywords:
cheap order prescription Tramadol
Tramadol tablet tab 50 mg
Tramadol 120 cod
Tramadol ups cod delivery
Tramadol ineffective
order prescription Tramadol
buy cheap overnight Tramadol
Tramadol watson
[url=http://www.zazzle.com/AlexanderBlack]dog Tramadol pain relief [/url]
[url=http://seobraincenter.ru]http://seobraincenter.ru[/url]
pet dosage for Tramadol
buy cheapest Tramadol price online without prescription
sales Tramadol
Tramadol cash on delivery without doctors prescription
cheap online pharmacy Tramadol
buy online Tramadol prescriptions
buy no perscription Tramadol

Anonymous said...

http://gongfu.com.ua - Visit us or die!