Monday, January 11, 2010

Form 4 news update.

ni first time aku update blog dlm tahun 2010. for the first days of form 4 memang suck gila. serious, form 4 mmg suck gila. ye ar, sbb kwn2 aku kebanyakannya berada dlm kelas lain. mula2, aku duk dlm klas baru aku, mcm boring gila siot. pas2 aku duk diam jeee. pas2 apabila habis skola, aku jumpa la ngan kwn2 aku, aku nak revenge. revenge utk apa? revenge utk mengqadakan balik keboringan aku dlm klas tu. aku gelak mcm org gila ngan diorang kat kantin.

when i first got in my new class, i knew i had to "BLEND IN" ngan bdk2 lain. ye ar, sbb aku x knal perangai diorang. tp kebelakangan ni, aku sudah mula bercakap ngan diorang dan buat lawak. kiteorg gelak sama2. just like the 3 imtiyaz days. klau dulu aku slalu buat lawak kat bdak prmpuan sperti mea, nawal, anis, wani, schanna, dan lain2. tp skg ni, aku buat lawak dkt anis sharina, atiyah, farah, ngan bdk2 mana ntah. klau bdk2 laki, syafiq, amir, afiq, faliq, adi, dan lain2. tp skg ni aku buat kat azhar, farouq, syed, k-roll, zaki, ngan bdk2 lain.

kwn2 ex imtiyaz? aku hari2 jumpa amir sbb kiteorg pgws en, jd slalu ar jumpa. bdk2 lain aku x slalu jumpa pon. sbb diorang bkn pgws. klau jumpa pon ckp sekejap gila bapak. itupon aku yg kena g kelas diorang.

masa tu mea amik tag pgws aku. dia simpan bwk balik rumah. seriously. dia simpan slama 4 hari. lama jugak ar. tp aku fikir, bgs jugak dia amik tag aku dan aku amik tag dia. ye la, kiteorg dah x sama klas an, jd kiteorg amik tag tu supaya kita sentiasa berasa "connected". don't you think?

i think this post is kinda sad. don't you feel so too?

whatever it is, aku rindu gila imtiyaz dan rindu belajar bahasa arab.

No comments: