Thursday, April 30, 2009

Dibanjiri sms.

secara honest, aku mmg terharu sbb kwn2 aku wish aku masa pkul 12 lbih, sblom kul 12 pon ada gak. masa kul skitar 12 mlm tu, phone aku dibanjiri ngan sms.

org first wish Mea, dia hntr kul 11.29pm..masa tu masih 29 april. tp xpela.

kandungannya:

Fares! Urh..aku ngantok giler neh! hehe..lg stenga jam je 30 april! nk jd org pertama wish! Happy birthday man! Oh God, kau da tua! Haha.. may Allah bless u n shower u with taufiq wal hidayah..jd ank yg soleh n smoga berjaya d dunya wal akhirat..you rock man!

orang kedua wish ialah Sufi.. dia hntr pada pkul 11.54 pm

kandungannya:

Faris, hepi besday-aku wish awl2 sbb kedit aku nk expired.

orang ketiga wish ialah Farhan..dia hntr pd pkul 11.58 pm..

kandungannya:

Hepi besday to u,
Hepi besday to u,
Hepi besday to FARIS LAMPARD,
Hepi besday to u, Semoga pnjg umur dn dmurahkn rezeki.

Haaa, ni baru btol..afiq adalah org keempat wish, tp dia wish pd 30 april, kul 12.01 am.

kandungannya:

Hepi besday! kau bernasib baik aku blom tido..haha

org kelima wish ialah nawal, dia pon hntr pada 12.01 am. sama ngan afiq.

kandungannya:

Faris aiman! selamat hari jadi yg ke 15! may Allah bless u..b a good boy n a good muslim, InsyaAllah

org keenam wish ialah syafiq..dia hntr pd pkul 12.48 am. masa tu aku sudah dibuai mimpi da pon.

kandungannya:

Hey budak kecil, dah 15 dah kau. Bila besar, kene jaga diri. Well, maybe this year last celebrate same same classmates. Rsa mcm sekejap kn kita dah 3 tahun berkenalan? Faris, selamat hari jadi ke 14. Eh, 15. Gembira selalu dan jangan lupa kawan kau yang 'siot' ni. Super syafiq bebeh

The last but not least, Amir Izwan ialah org wish aku yg ketujuh. dia hntr lmbt skit, pada pkul 6.25 pagi.

kandungannya:

Happy Birthday faris aiman..maybe im a lil bit 18..haha..moga kau panjang umur dan murah rezeki, ingat..jgn lupa kan aku..haha..aku harap kau 9A..Hehe.

1 comment:

Syafiq said...

aku punya ayat mantap dan power siot