Monday, February 1, 2010

Orang terakhir

kalau korang bace akunya previous posts. korang akan bace posts yg psl aku suroh mea gantung aku nya tag pgws kat dia punya almari supaya prmpuan2 dlm dorm dia jeles. ok, tp bnda tu xkan happen. sbb kiteorg dah tukar balik tag kiteorg. tadi aku g rumah dia, naik basikal. sbnrnya aku plan nak g ngan mak aku, naik kreta. tp aku rasa aku patut naik basikal, sbb aku nak sembang2 gak ngan dia buat kali terkahir.

yela, klau g ngan mak aku, pas2 sembang2 ngan mea, xkan la mak aku nak tunggu aku pas2 duk dlm kreta kot. pas2 aku pon g la naik basikal ke rumah mea.

aku bg tag dia. dahla masa nak g rumah dia tu kena naik bukit, penat gila. aku sembang2 ngan dia blablabla. masa tu mak dia ada buat tuition.

aku smpi umah dia around 6.30. pas2 dah kul 6.53 masa tu. aku nak balik kul 7. dia kate ni the last 7 minutes.

But the main thing is, aku adalah org terakhir yg jumpa mea (yg di antara kwn2 dia ar).

YOU HERE THAT MAFIN?
aku adalah org terakhir yg dpt jumpa mea.
haha.

anyway, aku x dpt mrsm. sama ngan sedara aku. kiteorg apply mrsm kuantan.
haha
:(

ouh ya, dah kul 9.26 dah ni. dan aku blom mandi lagi.



1 comment:

~eIsHaH~ said...

batak ar kau!! hahaha..xjelsz aahhh...kami still mAFIN NO MATTER WHAT....go! go! rela! rela!