Tuesday, August 18, 2009

1234

hai. aku da lama x update bnda ni sbb aku xde mood nak update. So, yg aku nak ckp skg ni ialah masa tu syafiq, adi, dan ada bdak2 lain yg x dtg sekolah sbb demam. lama giler diorang x dtg. boring siot.

masa tu ada trial, aku target dpt 7A 2B. tp hajat aku x tersampai.

pastu aku g tgk teater. aku agak menyampah tgk org2 menari atas stage. tp ada part yg cool la. cikgu aku tido sewaktu persembahan tu. aku duk atas kerusi tu pon mcm nak patah. aku dan uzair plan nak sabatoge teater tu. tp x jadi.

No comments: